Els murals

Una paret, al terra, sobre el mobiliari de l'escola o del municipi poden ser un bon lloc on expandir la creativitat i explorar noves maneres d'expressió. Els murals han estat des de fa molts anys un bon lloc on explicar històries o reivindicar drets a través de la pintura.

Amb un seguit de propostes sobre diferents murals creatius practicarem amb materials molt poc utilitzats a les aules i personalitzarem els dibuixos dels nens a l’espai, cercant un fil conductor per treballar conjuntament i de manera transversal, doncs poden combinar imatge i text també es pot  pràctica matemàtiques, per proporcionar el dibuix. Aquest projecte,  pretén ser un treball integrador i de participació plena dels alumnes  des de l’inici del on pensant i debatran les obres a pintar fins a la realització que estarà motivant per l’esperit crític.

Per ser conscients de la salut del planeta, podem utilitzar El Mural de caire reivindicatiu, amb petits gestos, dibuixar i pintar plantes i herbes  per fer un recull (reconeixement de l’entorn) podrem escriure els noms populars i científics com si  fos una entrada enciclopèdica. Per buscar la màxima coherencia estarà realitzat amb pintures ecològiques.